Svett är fett som gråter

Nät jag började träna ville jag inte svettas, för att jag tyckte det var pinsamt. När jag tänker tillbaka på det nu vill jag bara slå mig själv. Va? Pinsamt att svettas på gymmet? Det är ungefär lika pinsamt som att handla i en mataffär. Man är ju på gymmet för att svettas! I dagsläget är det helt annorlunda. En av sakerna jag dömer ifall det har varit ett bra pass är ifall jag har svettats mycket, vilket jag ofta gör. Har länge strävat efter svettfläckar på mitt träningslinne, låter lite konstigt men det är sant och idag fanns de där! Provade mina nya löparshorts(snygga som satan) och kända att jag inte ville ha ett svart linne till ett par svart shorts så grävde fram ett grått linne och bortsett från att det var ett jäkligt bra axel och ryggpass i dag så hade jag även svettfläckarna på ryggen, YES! Så himla skönt att se att jag utvecklas inom detta ämne. Från att inte vilja svettas till att längta efter det!

Annars har denna dag varit helt okej, lite varmt för mig som står i arbetskläder! Men känner hela tiden när jag jobbar hur det ramlar in pengar, vilket är varför jag jobbar!
Ikväll ska jag på bio med Gina, det visas Superman av nått slag haha så insatt var jag! I morgon ska jag ha en efterlängtad sovmorgon, kanske om jag inte får för mig att gå ut och promenera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s