Periodisk Fasta

Först, förlåt för hemska bilder i senaste inlägget.

Det beslutas saker hit och dit i min lägenhet nu för tiden. Först gymbyte och nu känns det som om det är dags att avsluta den periodiska fastan.
PF har funkat bra för mig, jag har verkligen inte haft problem med att inte äta och jag har tappat fett. Men ändå känns det som om jag borde avsluta detta kapitel.
Tror det är för att jag på senare tid är väldigt tom på energi och att jag alltid är konstant hungrig fram till lunch(vilket inte är konstigt med tanke på att jag ej äter innan elva). Men jag börjar verkligen bli riktigt trött på att vara hungrig på förmiddagarna. Tror att frukost kommer hjälpa mig att få en stabilare vardag, ge mig mer energi helt enkelt. Såklart måste man ju tänka på vad man stoppar i sig.
Något jag däremot inte vill tappa är att inte äta på kvällen. Har märkt att de dagar jag skippat fastan och ätit efter klockan sju får jag så himla svårt att sova. Då får jag alltså för mycket energi. Sen är ju kvällsätning inte det bästa överhuvudtaget. Så det tänkte jag försöka ha kvar. Nä, jag ska inte försöka, jag tänker ha kvar det.

Periodiska fastan håller september ut, sen blir det frukost om mornarna. Längtar verkligen efter att komma till skolan mätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s