Tyskakärlek och träningskärlek

Hallå där.
Nu börjar det kännas att hösten är här. Speciellt i morse då jag bara ville ligga kvar i sängen, kunde inte få skjuts av mina föräldrar så det var cykeln som gällde. Tog på mig höstjackan, halsduk och fingervantar. Det är första gången i år jag känner att jag verkligen behövde klä på mig ordentligt.
Det var tyskan som fick mig att gå, de andra lektionerna kände jag att jag kunde strunta i, men så funkar det inte med tyskan. Känner att tyskan är roligast just nu, det pratar mycket tyska, jag lär mig nya ord varje gång och känner flytet. Har märkt att jag inte översätter till svenska i mitt huvud längre, utan jag förstår sammanhanget ändå. Det gäller såklart texter som är i min nivå, när det gäller artiklarna i DIE WELT så måste jag tänka übermycket!

Tre träningsdagar av fem har gått denna vecka. I måndags körde jag ju armar med Hugo uppe i hallen i stora huset, i går körde jag ett benpass med min kompis Sara och idag körde vi kondition. Känns faktiskt himla kul att ha nån att träna med, jag som väldigt gärna velat träna själv innan. Speciellt idag under konditionen, vi peppade liksom varandra då bandet höjde till 6% lutning och det bara brände i benen. Sen när vi gick de sista 20 minuterna så pratade vi hela tiden så det gick himla fort (kändes det som iaf).

Nu sitter jag och väntar på att min basecoat ska torka ordentligt. Tänkte göra nån typ av fransk manikyr och ska prova mina manikyrmallar och vet att de brukar krångla om lagret under inte torkat. Ska nog ta och slå igång sims, känns som om jag behöver det innan morgondagens engelska. Helvetet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s