Landesmuseum

Här sitter jag med smärta från fötterna upp till knäna, några blåsor på tårna och huvudvärk. Anledningen är nog att jag gått väldigt mycket idag och att det har varit mycket för mitt lilla huvud att ta in. Idag har jag haft fulla konversationer på lätt tyska.

Jag gick utanför dörren strax efter nio i morse och kom hem strax efter sex. En heldag med andra ord.
Idag var det dags för min första helt lediga dag och den kom att spenderas i Hannover. När jag kom fram i morse letade jag reda på ett H&M. Köpte strumpor i Ullared som verkligen var de sämsta strumporna i världshistorien. Jag ha dem en dag och sen är det hål på dem. Så jag köpte nya på H&M och ett litet nagellack. Sen gick jag vilse inne på Primark en stund innan jag gick och köpte en macka och en kringla. Där efter började jag röra mig bort mot en mötesplats. En mötesplats där jag skulle möta upp andra Au Pairer och bli en del av en Au Pair Club. När alla som skulle vara med idag kommit så gick vi till Hannover Landesmuseum. Där tittade vi på en massa uppstoppade djur, fossiler och ben och senare på en massa konst. Fick lära känna sju nya personer! Väldigt trevligt!
När vi varit färdigt på museumet så gick vi runt i parken nedanför Neues Rathaus(Nya rådhuset) och tog lite bilder. Nästa gång jag åker in till stan så ska jag åka in endast för att fota. Med hela kamerautrustningen och andra skor.
Efter det åkte jag och en tjej vid namn Dewi till Hauptbahnhof och åt. Det var trevligt att prata med någon som går i genom samma sak. Hon har varit här i en månad längre än mig och vi ligger typ på samma nivå i Tyska. Vi förstod varandra väldigt bra och har bytt facebook, instagram och telefonnummer. Jag har en vän här i Tyskland!

_MG_9537

_MG_9540

_MG_9551

_MG_9566

_MG_9569

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s