The kleine födelsedagspresenterna

_MG_2870Det landade tre paket i brevlådan i fredags._MG_2873Från värdfamiljen fick jag Fotografiska skisser över Wedemark, vilket är området som Bissendorf ligger i. 111 saker man måste ha sett i Hannover. De här två blev jag så himla glad över, för det är inte bara bra med ideer att göra här nu men det är också fina minnen att ha när jag kommer hem!  _MG_2880En fin bukett blommor som får mitt rum att lukta så gott._MG_2882En hel hög med brev och grattiskort!
_MG_2884En skvaller tidning(som jag redan hunnit läsa igenom), några ballonger(som jag tänker dela med barnen), nagelfilar att ha i väskan, krasse(som jag också tänker dela med barnen), en söt liten anteckningbok med små värdebiljetter i och tre trisslotter._MG_2885_MG_2886Ahlgrensbilar, alltid efterlängtat, och en ny marabou-choklad. En fotobok av mormor med hela mitt livshistoria i bilder, så kul!

Här har vi det som jag fick i lördags på min lilla födelsedag. Det var absolut mer än vad jag väntat mig eftersom att jag ställt in mig på att fira i augusti. Men det gjorde ju inte att jag blev mindre glad utan mer!

Annonser

2 thoughts on “The kleine födelsedagspresenterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s